Haberler

CEYLAN İÇİN 2017 YILININ DEĞERLENDİRMESİ

                CEYLAN Medya Takımı olarak sizlere CEYLAN’la ilgili en son bilgileri vermeye çalışıyoruz. Bu yüzden firma yönetim kurulu başkanı Hasan CEYLAN Bey’le 2017 yılı ve güncel durumlarla ilgili bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisi, Almanya’daki, dünyanın en büyük medikal fuarlarından biri olan MEDİCA 2017 fuarına yapacağı ziyareti de içeren Avrupa ülkelerine yapacağı gezisine hazırlanıyordu.

                Konu hakkındaki görüşlerini: “MEDICA’da bulunmak, iş alanımızla ilgili dünyadaki son gelişmeleri görmek adına büyük önem taşıyor. Üretici firma olarak dünyayı takip etmek zorundayız. En iyi kaliteye sahip olmalıyız. Bugüne kadar müşterilerimiz bizden sadece en iyi ve en son kaliteyi gördü. Aynı şekilde devam edeceğiz.” şeklinde belirtti.

                Ayrıca firmadaki yeniliklerle ilgili de bilgiler verdi. “Yeni makineler aldık, ürünlerimizi son kullanıcılardan aldığımız istekler doğrultusunda geliştirdik, ticaret ve satış sonrası servis departmanlarımızda verimliliği artırdık. Alandaki en son gelişmeleri Ar-Ge Takımımızla yakından takip ediyoruz. 2017, dünya ekonomisi açısından iyi bir yıl değildi. Ancak Türkiye, ekonomisini korumayı oldukça başardı. CEYLAN olarak, bu süreçte daha sıkı çalıştık ve başarılı bir yıl geçirdik. Bunu birinci kalite ürünlerimize ve memnun müşterilerimize borçluyuz.” ifadelerinde bulundu.

                Sözlerine: “Bu alanda çalıştığımız uzun yıllar boyunca hep dünyaya nasıl daha iyi hizmet edebiliriz düşüncesinde olduk. Bu nedenle en iyi kaliteyi yakalamak için çalıştık. Birkaç yıl önce, aynı kaliteyi Cerrahi El Aletlerinde de yapabileceğimizi düşündük. Bu alanda birçok küçük üreticiler bulunmakta ve çok düşük kaliteli ürünlere sahipler. Biz bu pazara kaliteyi getirmeye karar verdik ve kolları sıvadık. Yıllar süren çalışma ve hazırlığın sonunda, Mart 2017’de EXPOMED İSTANBUL Fuarı’nda, bu sektöre girdiğimizi duyurduk. Aradan geçen zamanda, müşterilerimizden konuyla alakalı iyi dönüşler aldık. Bu bize devam etme gücü verdi.  İşimiz büyütüyoruz. Kalitemizi, üretimimizi ve sunduğumuz servislerimizi artırmak için büyük yatırımlar yapıyoruz. Tüm bu çalışmalarımızın meyvelerini 2018’de toplamaya başlayacağız.” ifadeleriyle son verdi.

                CEYLAN ailesine, sıkı çalışmaya devam etmelerini ve başarılarla dolu bir 2018 yılı geçirmeyi diliyoruz.